Skip to content
Om Granlund GroupStrategi och nyckeltal

Strategi och nyckeltal

Granlund Groups strategi har skapats tillsammans med personalen. Vi vill skapa en hållbar och smart framtid tillsammans med våra kunder och intressenter.

Granlund Group genererade ett bra resultat

Granlund Group gjorde ett gott resultat år 2022. Koncernen visade åter en snabb tillväxttakt, eftersom omsättningen ökade med 18,5 procent från ifjol och uppgick nu till 129,2 M€ (109,0 M€). Rörelsevinsten var 11,9 M€ (10,7 M€). Tillväxten uppkom till följd av både organisk tillväxt och företagsförvärv. Under året genomförde vi fem sådana. ”Företagsförvärven spelar en märkbar roll i våra tillväxtsiffror. 

PLAN G-STRATEGIN

Mot en hållbar och smart framtid. Tillsammans.

Granlund Groups Plan G-strategi skapades tillsammans med personalen. Vår affärsidé: Välbefinnande för människor, byggnader och miljö. Vårt mål är att göra fastigheter mer funktionella och smarta och att förbättra människors välbefinnande i den byggda miljön. Som ansvarsfull aktör i fastighets- och byggsektorerna vill vi bidra till att begränsa klimatförändringarna och stötta en hållbar tillväxt. Vi är övertygade om att detta kan uppnås med nya digitala lösningar och genom samarbete med kunder och andra intressenter. Vår vision: Mot en hållbar och smart framtid. Tillsammans.

Värderinger vägleder vår verksamhet

Vi blomstrar tillsammans

Vi är öppna och ärliga kollegor, det är roligt att jobba med oss. Det finns alltid någon att fråga. För oss är allas arbete viktigt, och därför är det betydelsefullt för alla att våra ersättningssystem är rättvisa och uppmuntrande. Vårt arbete och vår kompetens utvecklas ständigt. Vi kan påverka verksamheten och våra arbetssätt flexibelt.

Vi finns där för kunden

För oss står kunden i första rummet. Vi förstår kundens värld. Vi förstår kundens utmaningar. Vi lyssnar på kundens behov med ett skarpt öra och reagerar snabbt. Vi kan djärvt föreslå nya eller bättre lösningar. Vi kompromissar inte med kvaliteten! Vi håller alltid våra löften.

Vi tar ansvar

Vi skapar ansvarsfulla och hållbara lösningar ur människors, byggnaders och miljöns perspektiv. Frihet och ansvar går hand i hand. Vi vet hur vi både kan dela ansvaret och ta det själva. Vi löser problem öppet och ärligt och lär oss av dem. Vi har ett ansvar att be om och ge hjälp när det behövs.

Vi skapar innovationer och förändring

Vi är ett team som i samarbete med kunder och partner skapar nya initiativ i fastighets- och byggsektorn. Vi förnyar oss och vet hur man tillämpar det gamla på bästa sätt. Vi kommer att hålla ögon och öron öppna för nya fenomen och utvecklingar i branschen. Vi nöjer oss inte med det vanliga utan letar alltid efter bästa möjliga metod: om det finns ett smartare sätt att lösa problemet kommer vi att använda det.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna gällande Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök