Skip to content
Kommersiella anläggningar och detaljhandel

Kommersiella anläggningar och detaljhandel

Intelligent projekterade och underhållna affärslokaler är enkla och bekväma att använda. Våra lösningar håller detaljhandelns energikostnader och miljöbelastning under kontroll.

Flexibla affärslokaler är till nytta för både kunder, handlare och ägare

Vi utmanar ständigt oss själva och våra partner att projektera och driftsätta pålitliga och energieffektiva affärslokaler. Vi använder den senaste tekniken till din fördel. Målet med våra lösningar är att hjälpa verksamheten i lokalerna både nu och i framtiden. Flexibiliteten säkerställer att lokalerna lämpar sig för varierande förhållanden.

Utsläpp och kostnader kan minskas genom ansvarsfulla åtgärder

Vare sig projektet är en enskild kommersiell enhet eller ett nätverk av köpcentrum erbjuder vi ett heltäckande utbud av tjänster som byggts runt energieffektivitet och ansvar. Till exempel hanterar vi det praktiska genomförandet i olika miljöcertifieringsprocesser. Våra experter hanterar även energieffektivitetsprojekt, inneklimatsövervakning och energioptimering.

Affärslokalernas driftskostnader kan optimeras med våra ansvarsfulla och energibesparande lösningar. Till exempel kan ett minskat kassaflöde kompenseras med minskade utgifter på motsvarande nivå.

Våra branschtjänster

Vi utvecklar ständigt nya lösningar och verksamhetsmodeller tillsammans med våra kunder. Om man kombinerar kundens förståelse för kärnverksamheten med Granlunds kompetens kan vi tillsammans skapa nya verksamhetsmodeller eller lösningar som uppfyller till exempel hållbarhets- eller energieffektivitetskrav.

Joonas Alakomi, Granlund Oy

Digitala verktyg fungerar till stöd för underhållet av affärslokaler

Vi erbjuder beprövade digitala verktyg som fungerar till stöd för din kommersiella fastighet i vardagens utmaningar. Verktygen hjälper till att skapa funktionella förutsättningar och optimera energieffektiviteten. Våra tjänster inbegriper även övervakning och rapportering av fastighetens energiförbrukning. Vår Granlund Manager-programvara säkerställer att du har tillgång till fastighetens underhållsdata oavsett tid och plats.

Vi skapar framtidssäkra affärslokaler tillsammans

Vi har erfarna projektörer och gedigen specialistkunskap inom byggnation av kontorslokaler. Vi utvecklar nya lösningar och nya verksamhetsmodeller som tillgodoser framtida behov. Vi lyssnar på både fastighetsägare och slutanvändare och strävar efter att tillgodose deras önskemål. Genom att kombinera behoven i kundens kärnverksamhet med Granlunds kompetens blir det möjligt att bygga och underhålla funktionella, flexibla och energieffektiva lokaler.

Kontakta våra experter

Jan Strömberg

VD
Granlund Stockholm AB

Martin Lantz

Elprojektering
Granlund Stockholm AB

Be om mer information eller begär en offert

Berätta om ditt projekt eller vilken typ av tjänst du söker. Vi tar kontakt med dig inom kort.

Hitta din närmsta kontaktperson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna gällande Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök