Skip to content
Sektorer

Specialistkunskap inom olika branscher

Vårt mål är att skapa en hållbar och smart framtid tillsammans med våra kunder. Varje sektor har olika specifika krav för sina fastigheter. Vi vill hjälpa våra kunder att förbättra produktiviteten och bli föregångare inom sina områden.

Sjukhus och vård

Vid sjukhusprojektering lägger vi särskild vikt vid verksamhetsmiljön och en smidig vardag för vårdpersonalen. Vi hjälper till att skapa användarorienterade och pålitliga sjukhusinrättningar.

Datacenter

Datavolymerna ökar i en accelererande takt. Datacenter måste tillgodose behoven och öka sin kapacitet, och samtidigt fungera allt mer energieffektivt och ansvarsfullt.

Kommersiella anläggningar och detaljhandel

Intelligent projekterade och underhållna affärslokaler är enkla och bekväma att använda. Våra lösningar håller detaljhandelns energikostnader och miljöbelastning under kontroll.

Kontor

Förändrade arbetssätt kräver kontorslokaler som erbjuder en bra användarupplevelse. Med kostnads- och energieffektiva projekteringslösningar och optimerad fastighetsförvaltning hjälper vi till att hålla er fastighet konkurrenskraftig.

Kommuner och städer

Vill du optimera förvaltningen av en kommuns eller stads fastighetstillgångar eller energieffektiviteten i fastigheterna? Våra experter hjälper till med alla underhålls- och projekteringsbehov för fastighetstillgångar.

Skolor och utbildningsinstitutioner

Ett sunt inneklimat och smarta skollokaler bidrar till elevernas och personalens välbefinnande. Våra projekterings- och underhållslösningar säkerställer att dina lokaler fungerar hållbart och energieffektivt.

Energiföretag

Vi hjälper våra partner förstå den omställning som sker i energibranschen och tar fram lösningar som garanterar energibolagens konkurrenskraft både i dag och i framtiden.

Hotell och restaurang

Ett bekvämt inneklimat ökar komforten för hotell- och restauranggäster. Med rätt tekniska system blir underhållet av lokalerna enklare, produktiviteten högre och energieffektiviteten bättre.

Idrottsanläggningar

Vi säkerställer en utmärkt användarupplevelse med energieffektiva projekteringslösningar och smart underhåll. Vi kompromissar inte heller med idrottsanläggningarnas produktivitet, funktionalitet eller ansvarstagande.

VÅRA STYRKOR

Framtiden byggs med smarta och hållbara lösningar

Vårt mål är att göra fastigheter mer funktionella och smarta och att förbättra människors välbefinnande i den byggda miljön. Som ansvarsfull aktör i fastighets- och byggsektorn vill vi bidra till att begränsa klimatförändringarna och främja en hållbar tillväxt. Vi är övertygade om att detta kan uppnås med nya digitala lösningar och genom samarbete med kunder och andra intressenter.

PRODUKTIVITET

Produktiviteten i fastighets- och byggsektorn måste förbättras

Vi vill lyfta sektorns produktivitet till en nivå som vi alla kan vara stolta över. Vi har receptet för att lyckas, och förändringen är redan på gång!

ANSVAR

Ansvar gynnar alla

Vi är övertygade om att mänskligheten kommer att hitta sätt att ta hand om vår planet. Ansvar innebär inte bara att ta hand om miljön, utan också om människors välbefinnande.

DATA OCH DIGITALISERING

Data och digitalisering öppnar dörren till framtiden

Data och digitalisering gör det möjligt att förbättra produktiviteten i fastighets- och byggsektorn.

ENERGI

Energieffektivitet påverkar vårt koldioxidavtryck och vår ekonomi

Vår energieffektivitetsexpertis har alltid varit vår styrka. Vårt koldioxidhandavtryck täcker hela fastighetens livscykel.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna gällande Granlund och fastighets- och byggsektornerna

Sök