Skip to content
Industri

Industri

Våra specialister förser dig med funktionella och hållbara lösningar för era behov inom industriobjekt och processer. Vi kan hjälpa er med följande tjänster – elprojektering, reservkraftsystem, belysningsprojektering samt telekommunikation, inklusive säkerhets- och brandlarmssystem. Med vårt erfarna team kan vi erbjuda dig funktionella lösningar och hjälpa dig att hitta det bästa sättet att föra din process i hamn.

Vi värnar om långsiktigt partnerskap, och erbjuder ett pålitligt och högkvalitativt samarbete för utveckling av industriella affärsverksamheter.

Industrianläggningars tillförlitlighet och deras utveckling kräver kunskap om användarna och fastigheterna tillsammans med systemen och processerna. Våra specialister inom området kommer att föreslå alternativ för att du, till exempel, ska kunna uppnå dina energieffektivitetsmål.

Vi erbjuder lösningar som tar hänsyn till dina önskemål och mål  till exempel era energimålsättningar och er önskade kostnadsnivå. Med hjälp av modern kontroll- och dokumentationspraxis kan vi säkerställa det säkraste och mest pålitliga sättet att arbeta.

Vi är en partner du kan lita på

Utvecklingen av en industriell verksamhet förutsätter ett långsiktigt samarbete. Vi värdesätter ditt förtroende och utför vad vi har kommit överens om med hög kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi fungerar som en heltäckande partner inom krävande anläggningsområden. Våra specialister utbildas kontinuerligt och vi förser dig med den senaste expertisen inom området.

Kontakta våra experter

Jan Strömberg

VD
Granlund Stockholm AB

Max Bladström

Kraftprojektering
Granlund Stockholm AB

Be om mer information eller begär en offert

Berätta om ditt projekt eller vilken typ av tjänst du söker. Vi tar kontakt med dig inom kort.

Hitta din närmsta kontaktperson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna gällande Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök