Skip to content
Karriärsajt

Jobba hos oss på Granlund

I all vår verksamhet står människan i centrum – byggnader finns till för oss människor. Medarbetare på Granlund delar en genuin kultur av omtanke och en vilja att hjälpa sina kolleger. Vi erbjuder många olika typer av tjänster för teknik-, bygg- och konstruktionsspecialister.

Vår värdeproposition som arbetsgivare:

Människan först

Alla medarbetare på Granlund delar en genuin kultur av omtanke och en vilja att hjälpa sina kolleger. Vi har alltid någon att fråga. Vi respekterar varje medarbetare, och allas arbete är viktigt. Vårt företag ägs av sina anställda och arbetet utförs utan onödigt krångel. Hos oss går frihet och ansvar hand i hand. Vi vill att du ska kunna utföra ditt jobb på ett så flexibelt och meningsfullt sätt som möjligt.

Utrymme för utveckling

Våra medarbetares karriärsmässiga tillväxt och utveckling är vår första prioritet. Utöka din kompetens genom utbildning, lär dig något nytt av dina kolleger och utöka din erfarenhet av olika arbetsuppgifter och projekt. Välj riktning för din yrkesmässiga utveckling med Granlunds karriärs- eller utbildningsträdmodell och klättra mot det mål som passar dig – alltid uppmuntrad av din handledare och ditt team.

Mentaliteten att alltid gå framåt

Vi delar viljan att gå framåt. I vårt arbete skapar vi välbefinnande för människa, miljö och samhälle. Vi är nyfikna och letar ständigt efter nya bättre lösningar. Målet med vårt arbete är ett riktigt bra resultat, och du bestämmer hur du ska nå dit. Vi utvecklar ständigt våra arbetsmetoder.

Vi är i grunden ett finskt företag som till 100 % ägs av våra anställda. Vår personalundersökning visar att våra medarbetare värdesätter Granlund som en pålitlig, ansedd och rättvis arbetsgivare.

Vi tar väl hand om de våra och värdesätter allas bidrag. Förmånernas omfattning kan variera mellan olika Granlundsföretag.

Bli en del av Granlunds karriärsnätverk

Bli en del av vårt karriärsnätverk och berätta om dig själv, dina erfarenheter och vilken typ av jobb du söker. Samtidigt kan du registrera dig för att få ett meddelande när en tjänst som intresserar dig blir ledig.

Bli först att få information om lediga jobb.

Hur är det att jobba på Granlund?

Var och en av oss har vår egen karriärberättelse. Hur har vi valt vårt område och arbetsplats? Vad har hänt sedan dess? Låt våra medarbetare berätta själva.

För den jobbsökande

Vi erbjuder olika karriärsmöjligheter, ett bra team och utmärkta möjligheter att utvecklas i ditt yrkesliv. Vi sysselsätter mer än 1 400 specialister.

Granlund i siffror

63

år

1 400

experter

27

städer

129,2

M€

omsättning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna kring Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök