Skip to content
Karriärberättelser


Våra karriärberättelser

Var och en av oss har vår egen karriärberättelse. Hur har vi valt vårt område och arbetsplats? Vad har hänt sedan dess? Låt våra medarbetare berätta själva.

Hur är det att jobba på Granlund Stockholm? Bli en del av vårt karriärnätverk!

Granlund är marknadsledare inom installationsteknik i Finland och har en stark position även inom sina övriga affärsområden. Sedan 2020 har vi expanderat och fortsätter etablera oss på den svenska marknaden. Vi är en toppmodern organisation som för närvarande har två kontor med olika inriktning i Sverige.

Granlund Stockholm AB erbjuder erfarna elkonsulter inom samtliga discipliner – kraftprojektering, elprojektering, ljusdesign samt kommunikation och säkerhet. Företaget gick tidigare under namnet ECO Konsult i Stockholm AB men i januari 2022 gick vi ihop med Granlund Group och Granlund Stockholm AB bildades.

Vi växer – och behöver fler kollegor

Vi samarbetar med många företag, stora och små, och tar gärna an utmaningen med ökad branschkonkurrens. Vår ambition är att växa, öka antalet konsulter och projektörer samt säkra en stark position på marknaden, där företagets storlek ger oss konkurrensfördelar.

Vi är en del av Granlund-koncernen, vilket ger oss stabilitet och resurser från ett större bolag. Samtidigt behåller vi fördelarna med ett mindre företag med en personalstyrka på 20-30 personer och undviker den långa tidskrävande beslutsprocessen som ofta följer med stora koncerner.

Bli en del av vårt karriärnätverk!

Läs våra karriärberättelser, känns vi som rätt företag för dig kan du gå med i vårt karriärnätverk för att vara först med att höra om lediga tjänster på Granlund Stockholm. 
Aktivera en avisering för omedelbar information när ett spännande jobb blir tillgängligt för dig!

Karriärberättelser – Granlund Stockholm AB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna kring Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök