Skip to content
Idrottsanläggningar

Idrottsanläggningar

Vi säkerställer en utmärkt användarupplevelse med energieffektiva projekteringslösningar och smart underhåll. Vi kompromissar inte heller med idrottsanläggningarnas produktivitet, funktionalitet eller ansvarstagande.

Idrottsanläggningarnas användare uppskattar ett förstklassigt inneklimat

Känns inomhusluften fräsch? Är vattentemperaturen rätt? Tekniska lösningar som tål slitage betonas i idrottsanläggningar. Installationsprojekteringen ska fungera effektivt och lokalerna ska förbli välvårdade och i gott skick.

Vi tar hand om installationsprojektering och energilösningar i allt från enskilda tennishallar till multisportanläggningar. Vi hjälper dig att göra underhållet av din idrottsfastighet så effektivt som möjligt.

I dag är målet att göra idrottsanläggningar så mångsidiga som möjligt. Vi samordnar de olika behoven och användningsområdena och projekterar lösningar som tjänar både lokalens användare och ägare.

Ta kontroll över idrottsanläggningarnas hela livscykel

Vi har skräddarsytt en tjänst för att ta kontroll över livscykeln för idrottsanläggningar, vilket gör det möjligt att effektivisera drift och fastighetsförvaltning. Tjänsten för att ta kontroll över livscykeln dimensionerar fastighetsunderhållet, upprättar en underhållsplan och hjälper till att specificera de resurser som behövs för att underhålla fastigheten.

Med tjänsten skapar vi verksamhetsmodeller som gör fastighetens underhåll och service mer enkel och kostnadseffektiv. Tjänsten är möjlig oavsett fastighetens utgångsläge. Ett optimerat underhåll återspeglas i ökad kundnöjdhet och förbättrad produktivitet i fastigheten.

Ökad produktivitet med data

Vår molnbaserade programvara för fastighetsförvaltning Granlund Manager stöttar hanteringen av fastighetens livscykel. Programvaran håller alla tekniska data om fastigheten ständigt uppdaterade och lättillgängliga. Dessutom skickas felanmälningar från användare till underhållsavdelningen snabbt via Granlund Manager-mobilappen. Med Manager-data sker underhållet i rätt tid och rätt dimensionerat.

Innovativa energilösningar minskar utsläppen och ger besparingar

Ett behagligt och hälsosamt idrottsklimat kräver energi. Vi hjälper till att hitta lösningar som säkerställer hög luftkvalitet och rätt temperatur samtidigt som vi håller kontroll på utsläpp och energiförbrukning.

Energieffektivitet beaktas vid både projektering och fastighetsunderhåll. Vi använder vår specialistkunskap inom innovativa energiåtervinningslösningar och energieffektivitetsprojekt.  Vi hjälper också till att optimera energiförbrukningen vid användning.

Kontakta våra experter

Fredrik Schlau

Elprojektering
Granlund Stockholm AB

Tatiana Bibikova

Ljusdesigner LD
Granlund Stockholm AB

Be om mer information eller begär en offert

Berätta om ditt projekt eller vilken typ av tjänst du söker. Vi tar kontakt med dig inom kort.

Hitta din närmsta kontaktperson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna gällande Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök