Skip to content
Hotell och restaurang

Hotell och restaurang

Ett bekvämt inneklimat ökar komforten för hotell- och restauranggäster. Med rätt tekniska system blir underhållet av lokalerna enklare, produktiviteten högre och energieffektiviteten bättre.

Väl projekterade och underhållna hotell- och restauranganläggningar bjuder in människor att njuta

På Granlund utformar vi hotell- och restaurangprojekt med hänsyn till er vision och ert kommersiella koncept. Rätt projekterings- och servicepaket kan alltid skräddarsys utifrån era behov – vare sig projektet är en ny byggnad, hyresgästanpassningar av befintliga lokaler eller effektivisering av fastighetsunderhållet.

Energieffektiv och flexibel projektering är framtidssäkrad

Våra lösningar fungerar alltid till stöd för lokalens avsedda användning och tar även hänsyn till energi- och kostnadseffektivitet ur ett affärsmässigt perspektiv. Vår installationsprojektering och våra styr- och reglerprojektörer tar hänsyn till användarnas och myndigheternas krav.

Smart lokalunderhåll och noggranna reparationer förbättrar produktiviteten

Endast hotell- och restauranganläggningar med hög användningsgrad är lönsamma. Med vårt fastighetsförvaltningssystem Granlund Manager blir lokalunderhållet smidigt, både ur fastighetsskötarens och hotell- eller restauranggästens synvinkel.

Med en omfattande inneklimatsbedömning fastställer vi lokalernas reparationsbehov och förbereder ett årligt reparationsprogram. Övervakning av energiförbrukning elektroniska drift- och underhållsinstruktioner ökar kostnadseffektiviteten genom att eventuella problem kan upptäckas tidigt.

Ansvar står i fokus från projektering till underhåll

Vi hjälper våra kunder att höja energieffektiviteten och beakta miljöfrågor under hela fastighetens livscykel. Vi ger också stöd vid utarbetandet och genomförandet av miljöprogram.

Våra experter ser till att lokalerna och deras underhåll utformas med fokus på hållbarhet. Energieffektiva ventilations- och värmelösningar samt reparationer och underhåll i rätt tid minskar till exempel lokalernas koldioxidavtryck avsevärt.

Hotell- och restauranganvändare lägger allt större vikt vid hållbarheten när de väljer företag. Miljöcertifikat som BREEAM, LEED eller hotellbranschens Green Key är faktiskt också utmärkta för att kommunicera miljöansvar.

Kontakta våra experter

Fredrik Schlau

Elprojektering
Granlund Stockholm AB

Tatiana Bibikova

Ljusdesigner LD
Granlund Stockholm AB

Be om mer information eller begär en offert

Berätta om ditt projekt eller vilken typ av tjänst du söker. Vi tar kontakt med dig inom kort.

Hitta din närmsta kontaktperson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna gällande Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök