Skip to content
Projektledning

Projektledning

Våra projektledare hjälper dig med allt du behöver för att bygga datacenter effektivt och med hög kvalitet. Av oss får du alltid projektledare som ser till att projektet genomförs effektivt och säkert. Vi tar hand om konstruktion och planering, samt säkerställer genomförandet av projektet.

För att uppnå maximal kapacitet behövs en kunnig projektledare

Ett välstrukturerat datacenter möjliggör snabba uppkopplingar och är en väsentlig del i ditt företags framfart, det utgör också en central del i den utveckling som världen just nu genomgår.

För att uppnå maximal kapacitet i ert datacenter är det viktigt att projektet, från början till slut, genomförs på rätt sätt; det gäller allt från design och planering till anpassning av datacentret. En kunnig projektledare inom datacenter-design behövs för att hantera konstruktion, utformning och uppföljning av projektet men även för att säkerställa det fysiska utförandet av byggnadsprojektet.

Hos Granlund Sweden AB är du i trygga händer. Vår erfarenhet och kunskap inom branschen är exceptionell och vi förser dig alltid med de ledande nordiska resurserna.

Vi har kompetensen att designa datacenter som är redo för framtiden

På Granlund Sweden AB har vi erfarenhet direkt från hårdvaruindustrin och spetskompetens när det gäller datacenter. Alla våra projektledare är nischade experter med god kommunikativ förmåga och hög förståelse för branschen. Vi erbjuder dig alltid projektledare med den kunskap och erfarenhet som krävs både gällande krav och risker, men också när det kommer till kontroller och uppföljning av projektet. Vi vet vad som behövs för att bygga och designa datacenter med en infrastruktur som är väl utrustad för framtiden. 

Oavsett om ni behöver bygga ett datacenter från grunden, passa in datacentret i en befintlig miljö eller om ni behöver bygga om ett redan existerande datacenter, så kräver projektet projektledare som kan ta ansvar för allt från design och planering till själva utformningen av datacentret driftsättning. Med ett tydligt kommunicerat mål i sikte optimerar våra projektledare alltid tid och resurser på bästa sätt genom en detaljerad plan som skapas för varje fas av designen.

Nyckeln till våra framgångsrika projekteringar är kompetens, engagemang och samarbete.

Hos oss får du den bästa lösningen från början till slut

Granlund Sweden AB är ett helt oberoende företag, vilket betyder att vi inte är bundna till några fasta leverantörer. Vi har därmed möjligheten att förhandla med alla aktörer och vi kan på så vis hitta det bästa alternativet för dig som uppdragsgivare.

Vi hanterar byggnadsprojektering för datacenter från början till slut och erbjuder även EPGM-tjänster inom teknik, inköp och byggledning. Det innebär att vi är involverade i alla delar av projektet; från konceptuell design till uppföljning för att säkerställa ett framgångsrikt projekt.

Vår exakta idrifttagningsprocess för datacenter säkerställer att datacentret fungerar som det är designat för – konsekvent utan stillestånd. För service, drift och underhåll erbjuder vi avancerade digitala lösningar såsom molnbaserade fastighetsunderhållsprogram.

Med hjälp av våra projektledare håller du kostnader nere och kvalitet på högsta nivå. Vi ser till att ert datacenter följer kravspecifikationer och att projektet genomförs enligt tidsplan.

Våra tjänster

Datacenter design

• Anläggningsbyggnation

• Datacenterutbildning

• Driftsättning

• Due diligence

• Konceptstudier

• Webbplatsutveckling

Kontakta oss för att prata mer om våra tjänster inom projektledning

Marcus Karlsson

Marcus Karlsson

VD
Granlund Sweden AB

Be om mer information eller begär en offert

Berätta om ditt projekt eller vilken typ av tjänst du söker. Vi tar kontakt med dig inom kort.

Hitta din närmsta kontaktperson

Sök