Skip to content

Granlunds tjänster

Vårt främsta mål är att göra fastigheter mer funktionella och smarta och att förbättra människors välbefinnande i den byggda miljön. Våra verksamhetsområden är installationsprojektering, tjänster och programvara för fastighetsförvaltning, energi-, miljö- och fastighetssektorrådgivning, byggledning och byggnadsförvaltning. Med vårt omfattande tjänsteutbud kan vi hjälpa till med varje fas i en fastighets livscykel.

Alla våra tjänster

Projektering och rådgivning

Granlund erbjuder ett omfattande specialiserat utbud av projekteringstjänster för ditt byggprojekt. Vi utmärker oss i både småskaliga renoveringar och storskaliga projekt. Vi arbetar smidigt i olika team eftersom vi vet att framgång nås genom samarbete. Våra bygg- och fastighetsrådgivningstjänster stärker er verksamhet som ansvarsfull aktör. Fortsätt eller börja bryta ny mark – vi hjälper er!

Tjänster

Byggprojektledning

Våra byggprojektledningsexperter ser till att byggprocessen genomförs på ett effektivt sätt. Vi tar hand om byggprojektledning på ett heltäckande sätt eller flexibelt utifrån en viss uppgift.

Tjänster

Granlund Manager

Med Granlund Manager-programvaran kan ni ta fastighetsförvaltningen till en helt ny nivå. Ni får uppdaterad kunskap för att kunna fatta smarta beslut och genomföra enklare långsiktig planering.

Tjänster

Be om mer information eller begär en offert

Berätta om ditt projekt eller vilken typ av tjänst du söker. Vi tar kontakt med dig inom kort.

Hitta din närmsta kontaktperson

Sök