Skip to content
Träffa oss på Energimässan och Tech Show i Stockholm

Träffa oss på Energimässan och Tech Show i Stockholm

11.4.2024 – På Energimässan berättar vi om vårt arbete inom Energieffektivisering, Elprojektering och vår mjukvara Granlund Manager. På Techshow får du veta mer om våra tjänster inom Datacenter.

Kom och träffa oss på Energimässan och Tech Show i Kista 22-23 maj! Vi på Granlund arbetar för att människor, byggnader och miljö ska må bra. Inom bygg- och fastighetssektorn har vi specialiserat oss på att förbättra produktivitet, främja digitalisering, nya energilösningar och ansvar. Vi vill bygga en bättre morgondag.

På Energimässan berättar vi om vårt arbete inom Energieffektivisering, Elprojektering och vår mjukvara Granlund Manager. På Techshow får du veta mer om våra tjänster inom Datacenter. Hoppas att vi ses där!

På Energimässan du kan hitta oss vid monter F34 och på Tech Show vid monter J38.

Vi hjälper våra kunder till energieffektivare fastigheter

Inom energieffektivisering utreder vi fastighetens potential och definierar vilka åtgärder som är lönsamma. Vi erbjuder projekteringstjänster samt byggprojektledning med upphandling och installationsövervakning. Med andra ord tar vi hand om hela ert energiprojekt från början till slut. Vi hjälper även till med att följa upp resultat samt monitorera och driftoptimera installerade system så att de funkar som de ska.

“Vi har i flera års tid hjälpt våra kunder att göra sina fastigheter energieffektivare. För några år sen var vi med och utvecklade ett värmeåtervinningskoncept för matbutiker som vi vann pris för år 2020 av The European Heat Pump Association (Next generation heat pump). Konceptet har förverkligats på många håll i Finland och sparat in mycket uppvärmningsenergi”, säger Kristian Martin, Project Development Manager hos Granlund.

Vi på Granlund har också varit med och förverkligat energieffektiva systemlösningar i köpcentrum och andra större fastigheter med goda resultat.

Vi projekterar och designar anläggningar på ett flexibelt sätt, efter den bästa och mest lämpade funktionen för just er fastighet.

Långsiktig och lyhörd elprojektering med kunden i fokus

Vi tar hand om elprojektering hela vägen från förstudie till färdigt projekt. Vi projekterar och designar anläggningar på ett flexibelt sätt, efter den bästa och mest lämpade funktionen för just er fastighet.

“För oss innebär det en transparent projektering med kunden i fokus samt att fastigheterna får en flexibel grundstruktur vilket möjliggör smidiga verksamhetsförändringar”, säger Max Bladström, vice VD och gruppchef för Elkraft.

Förutom el och belysning projekterar vi till exempel även krävande IT- och säkerhetssystem.

Granlund Manager minskar kostnaderna för drift och underhåll av fastigheter.

Granlund Manager ger smart fastighetsförvaltning

Vårt molnbaserade, tekniska fastighetssystem Granlund Manager minskar kostnaderna för drift och underhåll av fastigheter. Vi är stolta över att ha det mest använda fastighetssystemet i Finland.

Tack vare Granlund Manager hanterar vi drift och underhåll och erbjuder fastighetsförvaltning på en ny nivå. Med hjälp av vår programvara fungerar fastigheter så ekonomiskt som möjligt – och kostnaderna för drift och underhåll minskar. Vi arbetar alltid för smartare arbetssätt, friskare byggnader och gladare människor.

Datavolymerna ökar snabbt och datacenter behöver ha större kapacitet för att klara detta.

Energieffektiva och ansvarsfulla datacenter

Datavolymerna ökar snabbt och datacenter behöver ha större kapacitet för att klara detta. Låt oss samarbeta för att skapa pålitliga och koldioxidneutrala datacenter. Våra specialister är ert stöd under hela resan från konceptualisering och platssondering till driftsättning och underhåll. Vi är din partner inom installationsprojektering och projektledning.

Vi ses på Techshow och Energimässan! Biljetterna till evenemanget är kostnadsfri, så boka din plats nu.

Energimässan och Tech Show 22-23 maj i Stockholm

  • Träffa oss på Energimässan vid monter F34
  • Träffa oss på Tech Show vid monter J38

Vi tar hand om hela ert energiprojekt från början till slut.

Kontakta oss!

Max Bladström

Kraftprojektering
Granlund Stockholm AB

Marcus Karlsson

VD
Granlund Sweden AB

Kristian Martin

Projektledare
Granlund Oy

Otto Åkerberg

Solution Sales Manager, Nordics & Baltics
Granlund Oy

Fler nyheter

Grundare av K-Lab: Paul Compensato, Karl Lambert och Graham Edge

Granlund förvärvar strategisk majoritet i K-Lab Projektering AB

27.06.2024 – Granlund, ledande inom datacenterprojektering och konsultationsexpertis i Norden, kommer att utöka sin datacenterverksamhet i Sverige genom ett strategiskt majoritetsförvärv i…

News

Granlund stärker tillväxtplanerna genom samarbete med ICG som ny investerare

19.06.2024 – Granlund Group tillkännagav idag ett nytt partnerskap med den globala alternativa kapitalförvaltaren ICG. Enligt villkoren i partnerskapet kommer ICG gå…

News

Finland och Sverige är de bästa länderna för datacenter

11.06.2024 – Av alla världens länder lönar det sig att välja Finland eller Sverige som placeringsort för ett datacenter. Vi har många…

News
Pekka Metsi, CEO of Granlund

Granlund fortsätter starkt

30.05.2024 – Koncernens omsättning ökade med cirka 12 % jämfört med samma period föregående år. Arbetsbelastningen är bra inom alla affärsområden.

News

Telia ökar datacentereffekten – artificiell intelligens ökar datacentrens behov av kapacitet

20.05.2024 – Spridningen av AI-tjänster ökar datacentrens behov av kapacitet med cirka 30 procent varje år i Norden. I Telia Helsinki Data…

News

De flesta fastighetssytemen är föråldrade

13.05.2024 – Fastighetssystemen är ofta föråldrade och överensstämmer inte med dagens krav. Föråldrade system orsakar problem för alla som behöver aktuell och…

News

Strikt kostnadskontroll över underhållsprojekt

06.05.2024 – Data från projekt- och driftsfasen för byggnader har förts närmare varandra. De viktigaste fördelarna med integrationen mellan Granlund Manager och…

News

Träffa oss på Energimässan och Tech Show i Stockholm

11.04.2024 – På Energimässan berättar vi om vårt arbete inom Energieffektivisering, Elprojektering och vår mjukvara Granlund Manager. På Techshow får du veta…

News

Utfasning av lysrör

19.03.2024 – Lysrören fasas ut – ett viktigt steg mot en mer effektiv och miljövänlig belysning i framtidens fastigheter.

News

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna kring Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök