Skip to content
Träffa oss på Energimässan och Tech Show i Stockholm

Träffa oss på Energimässan och Tech Show i Stockholm

11.4.2024 – På Energimässan berättar vi om vårt arbete inom Energieffektivisering, Elprojektering och vår mjukvara Granlund Manager. På Techshow får du veta mer om våra tjänster inom Datacenter.

Kom och träffa oss på Energimässan och Tech Show i Kista 22-23 maj! Vi på Granlund arbetar för att människor, byggnader och miljö ska må bra. Inom bygg- och fastighetssektorn har vi specialiserat oss på att förbättra produktivitet, främja digitalisering, nya energilösningar och ansvar. Vi vill bygga en bättre morgondag.

På Energimässan berättar vi om vårt arbete inom Energieffektivisering, Elprojektering och vår mjukvara Granlund Manager. På Techshow får du veta mer om våra tjänster inom Datacenter. Hoppas att vi ses där!

På Energimässan du kan hitta oss vid monter F34 och på Tech Show vid monter J38.

Vi hjälper våra kunder till energieffektivare fastigheter

Inom energieffektivisering utreder vi fastighetens potential och definierar vilka åtgärder som är lönsamma. Vi erbjuder projekteringstjänster samt byggprojektledning med upphandling och installationsövervakning. Med andra ord tar vi hand om hela ert energiprojekt från början till slut. Vi hjälper även till med att följa upp resultat samt monitorera och driftoptimera installerade system så att de funkar som de ska.

“Vi har i flera års tid hjälpt våra kunder att göra sina fastigheter energieffektivare. För några år sen var vi med och utvecklade ett värmeåtervinningskoncept för matbutiker som vi vann pris för år 2020 av The European Heat Pump Association (Next generation heat pump). Konceptet har förverkligats på många håll i Finland och sparat in mycket uppvärmningsenergi”, säger Kristian Martin, Project Development Manager hos Granlund.

Vi på Granlund har också varit med och förverkligat energieffektiva systemlösningar i köpcentrum och andra större fastigheter med goda resultat.

Vi projekterar och designar anläggningar på ett flexibelt sätt, efter den bästa och mest lämpade funktionen för just er fastighet.

Långsiktig och lyhörd elprojektering med kunden i fokus

Vi tar hand om elprojektering hela vägen från förstudie till färdigt projekt. Vi projekterar och designar anläggningar på ett flexibelt sätt, efter den bästa och mest lämpade funktionen för just er fastighet.

“För oss innebär det en transparent projektering med kunden i fokus samt att fastigheterna får en flexibel grundstruktur vilket möjliggör smidiga verksamhetsförändringar”, säger Max Bladström, vice VD och gruppchef för Elkraft.

Förutom el och belysning projekterar vi till exempel även krävande IT- och säkerhetssystem.

Granlund Manager minskar kostnaderna för drift och underhåll av fastigheter.

Granlund Manager ger smart fastighetsförvaltning

Vårt molnbaserade, tekniska fastighetssystem Granlund Manager minskar kostnaderna för drift och underhåll av fastigheter. Vi är stolta över att ha det mest använda fastighetssystemet i Finland.

Tack vare Granlund Manager hanterar vi drift och underhåll och erbjuder fastighetsförvaltning på en ny nivå. Med hjälp av vår programvara fungerar fastigheter så ekonomiskt som möjligt – och kostnaderna för drift och underhåll minskar. Vi arbetar alltid för smartare arbetssätt, friskare byggnader och gladare människor.

Datavolymerna ökar snabbt och datacenter behöver ha större kapacitet för att klara detta.

Energieffektiva och ansvarsfulla datacenter

Datavolymerna ökar snabbt och datacenter behöver ha större kapacitet för att klara detta. Låt oss samarbeta för att skapa pålitliga och koldioxidneutrala datacenter. Våra specialister är ert stöd under hela resan från konceptualisering och platssondering till driftsättning och underhåll. Vi är din partner inom installationsprojektering och projektledning.

Vi ses på Techshow och Energimässan! Biljetterna till evenemanget är kostnadsfri, så boka din plats nu.

Energimässan och Tech Show 22-23 maj i Stockholm

  • Träffa oss på Energimässan vid monter F34
  • Träffa oss på Tech Show vid monter J38

Vi tar hand om hela ert energiprojekt från början till slut.

Kontakta oss!

Max Bladström

Kraftprojektering
Granlund Stockholm AB
Marcus Karlsson

Marcus Karlsson

VD
Granlund Sweden AB

Kristian Martin

Projektledare
Granlund Oy

Otto Åkerberg

Solution Sales Manager, Nordics & Baltics
Granlund Oy

Fler nyheter

Telia ökar datacentereffekten – artificiell intelligens ökar datacentrens behov av kapacitet

20.05.2024 – Sökmotorer och andra onlinetjänster använder sig i allt högre grad av artificiell intelligens. Spridningen av AI-tjänster ökar datacentrens behov av…

News

De flesta fastighetssytemen är föråldrade

13.05.2024 – Fastighetssystemen är ofta föråldrade och överensstämmer inte med dagens krav. Föråldrade system orsakar problem för alla som behöver aktuell och…

News

Strikt kostnadskontroll över underhållsprojekt

06.05.2024 – Data från projekt- och driftsfasen för byggnader har förts närmare varandra. De viktigaste fördelarna med integrationen mellan Granlund Manager och…

News

Träffa oss på Energimässan och Tech Show i Stockholm

11.04.2024 – På Energimässan berättar vi om vårt arbete inom Energieffektivisering, Elprojektering och vår mjukvara Granlund Manager. På Techshow får du veta…

News

Utfasning av lysrör

19.03.2024 – Lysrören fasas ut – ett viktigt steg mot en mer effektiv och miljövänlig belysning i framtidens fastigheter.

News

Underhållsdata för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar överförs automatiskt till Granlund Manager

29.02.2024 – Genom programvaruintegrationen mellan KONE och Granlund överförs underhållsdata för utrustning som servas av KONE automatiskt till Granlund Manager. Dialogen mellan…

News
Pekka Metsi, Granlund

Granlund Group gjorde ett bra resultat i ett krävande marknadsläge

13.02.2024 – Granlund Group klarade sig bra år 2023, trots att läget på fastighets- och byggmarknaden var utmanande. Starka kundrelationer och specialkompetens…

News

Granlund Stockholm – det lilla teknikprojekteringsföretaget med de stora resurserna

06.02.2024 – De ligger i framkant när det gäller omsorg för detaljerna, både för sina kunder och de anställda. Nu är de…

News

Nordiskt SCANVAC-pris till Pekka Metsi

13.11.2023 – SCANVAC belönar vartannat år privatpersoner, företag eller organisationer i de nordiska länderna som har lämnat enastående bidrag på området för…

News

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna kring Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök