Skip to content
Tatiana Bibikova, Gruppchef Ljusdesign

Tatiana Bibikova, Gruppchef Ljusdesign

Möt Tatiana Bibikova, en sprudlande glad och mångsidig medarbetare på Granlund Stockholm som varit med under en lång tid.

Tatiana är i grunden utbildad elingenjör med flera magisterexamina från universitetet i Moskva och KTH, bland annat som belysningsplanerare samt ljusdesigner och har idag flera olika ansvarsområden på kontoret i Stockholm.  

I rollen som gruppchef för ljusdesigngruppen arbetar hon och hennes kollegor med projektering av belysning inom många olika typer av miljöer. Som en del av styrgruppen och gruppchef ingår även i rollen att leda, stötta och fördela uppgifter, uppföljning, arbeta med dynamiken inom arbetsgruppen och i viss mån marknadsföring. 
 
Tatiana är även ansvarig för HR på Granlund Stockholm och ser det som ett fint förtroende att få stötta och vägleda nyanställda inom organisationen, se till så att man får en bra onboarding-upplevelse, har rätt information, att man har dem kontakter som behövs, genomföra medarbetarsamtal, se till så att lönesamtalen genomförs i rätt tid och samtidigt vara en länk till sina finska kollegor på HR-avdelningen där. 

På frågan kring hur en vanlig arbetsdag kan se ut för henne svarar hon att arbetet är väldigt varierande beroende på dag och vilken av rollerna hon för tillfället har, är det ett pågående projekt så blir det ofta mycket projekteringsarbete, andra dagar kan det vara möten och administrativa uppgifter som står på agendan. 

Granlund är en inspirerande arbetsplats av flera anledningar, dels att organisationen är relativt platt och som anställd känner man verkligen att man kan påverka och att alla har en betydande roll oavsett position.

Tatiana Bibikova, Gruppansvarig Belysningsplanerare, Granlund Stockholm

Man är inte fast i ett linjärt tänk

”Granlund är en inspirerande arbetsplats av flera anledningar, dels att organisationen är relativt platt och som anställd känner man verkligen att man kan påverka och att alla har en betydande roll oavsett position. Möjligheten att få medverka och skapa förändring, man är öppen för alternativa lösningar och man är inte fast i ett linjärt tänk.” 

Något som genomsyrar företagskulturen tydligt är just denna ickehierarkiska värdegrund och att den enskildes hälsa är en prioritet. Med flexibla arbetstider, möjlighet till personlig tränare på arbetstid samt olika gemensamma aktiviteter och tillhandahållande av all utrustning som krävs även om man behöver arbeta hemma, läggs mycket fokus på att främja den mentala och fysiska hälsan hos varje anställd. 

Läs fler karriärberättelser

Var och en av oss har vår egen karriärberättelse. Hur har vi valt vårt område och arbetsplats? Vad har hänt sedan dess? Låt Granlundsborna berätta själva.

Bli en del av vårt karriärnätverk!

Känns vi som rätt företag för dig kan du gå med i vårt karriärnätverk för att vara först med att höra om lediga tjänster på Granlund Stockholm.

Se utmaningar från olika perspektiv 

Slutligen ber vi Tatiana nämna en viktig egenskap som är bra att ha i just hennes roll. 
 
”Tålamod, man måste ha en förståelse för att projekt tar tid. Det är även viktigt att kunna se utmaningar från olika perspektiv. Att ha ett öppet synsätt, vara lyhörd och öppensinnad för andra infallsvinklar, säger Tatiana 

Belysningsprojektering

Våra belysningsprojektörer lyfter fram den byggda miljöns bästa sidor. Med belysningsprojektering kan ni göra lokalerna inbjudande, förbättra byggnadens funktionalitet och öka lokalanvändarnas välbefinnande.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna kring Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök