Skip to content
Nordiskt SCANVAC-pris till Pekka Metsi

Nordiskt SCANVAC-pris till Pekka Metsi

13.11.2023 – SCANVAC belönar vartannat år privatpersoner, företag eller organisationer i de nordiska länderna som har lämnat enastående bidrag på området för VVS-teknik.

Vår vd i Finland Pekka Metsi har tilldelats det nordiska SCANVAC-priset. SCANVAC är en samarbetsorganisation för de skandinaviska VVS-föreningarna i Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige, och representerar över 20 000 yrkesverksamma inom VVS-teknik.

Genom åren har Pekka Metsi lämnat ett enastående bidrag till det finska samhället genom att stödja utvecklingen och forskningen inom VVS-sektorn.

Risto Kosonen, ordförande för SCANVAC

Genom åren har Pekka Metsi lämnat ett enastående bidrag till det finska samhället genom att stödja utvecklingen och forskningen inom VVS-sektorn. Han har även varit ett starkt stöd för samarbetet mellan företag och universitet samt har haft ett mycket stort inflytande på samhället i stort. Pekka Metsis roll har även varit betydande i införandet av nya tjänster, processer och projekteringsverktyg inom installations- och fastighetssektorn”, säger Risto Kosonen, ordförande för SCANVAC.

”Det är en stor ära att få ett sådant pris av SCANVAC, en organisation som utför ett viktigt arbete för att höja statusen för installationsteknik i de nordiska länderna. Tack till alla som är involverade i att sprida de goda nyheterna om installationsteknik”, kommenterar Pekka Metsi.

Priset tilldelades på byggnadssektorernas energiseminarium i Finland i Oktober.

Mer information

Pekka Metsi

VD
Granlund Oy

Fler av våra nyheter

Nordiskt SCANVAC-pris till Pekka Metsi

13.11.2023 – SCANVAC belönar vartannat år privatpersoner, företag eller organisationer i de nordiska länderna som har lämnat enastående bidrag på området för…

News
Granlund yhdeksi yhtiöksi Suomessa

Granlund blir ett företag i Finland – förbereder sig inför internationalisering

12.06.2023 – Granlund förnyar sin organisation i Finland och koncernens 12 dotterbolag fusioneras med moderbolaget den 31 oktober 2023. I framtiden kommer…

News

Granlund återupptog en snabb tillväxttakt och ökade omsättningen med 18,5 procent

14.02.2023 – Granlund gjorde ett gott resultat år 2022. Tillväxten uppkom till följd av både organisk tillväxt och företagsförvärv.

News

Smarta och kundorienterade sjukhus – IHDA-alliansen tar ut finsk sjukhusprojektering i Europa

29.08.2022 – IHDA-projektet (Integrated Hospital Design Alliance) involverar de ledande sjukhusprojekteringsföretagen.

News

Granlund Sweden spelar en viktig roll i datacenterbranschen

11.04.2022 – Ett team på tio ingenjörer formar framtiden inom datacenterdesign. Nu planerar Granlund Sweden att utöka verksamheten.

News
Pekka Metsi, Granlund

Granlund genomförde rekordmånga förvärv år 2021 – koncernen fortsätter att växa

16.02.2022 – Fusioner och förvärv har spelat en viktig roll i Granlunds strategi under lång tid.

News

Sök