Skip to content
Max Bladström, Granlund Stockholm
Max Bladström, Vice VD och Gruppchef

Max Bladström, Vice VD och Gruppchef

Multifunktionell vice VD och gruppchef med många ansvarsområden, så beskriver man nog Max Bladströms roll på Granlund Stockholm på enklast sätt. En lugn och samlad person med ett varmt leende och många järn i elden som brinner för utveckling.

Vi gör det tillsammans

I egenskap av gruppchef för kraftgruppen agerar han som gruppens närmaste chef och ser till att ge stöd och hålla ihop teamet, kompetensutvecklingen, fördelar uppgifter samt ser till så att alla har vad dem behöver och vet vad som ska göras. Han hjälper även till med projektering av kraftanläggningar vilket innebär att han ihop med dem andra i gruppen ritar och räknar på lösningar samt bollar tankar och idéer. ”Det är kreativt och roligt, vi gör det tillsammans.”

Max har även en roll som vice VD samt sitter med i styrgruppen där fokus ligger på att utveckla företaget och att tillsammans arbetar mot uppsatt mål. Här arbetar han även kring strategiska frågor som exempelvis status på marknaden och åt vilket håll utvecklingen inom branschen går samt vart Granlund vill lägga sitt fokus.

Som marknadsansvarig har han ett övergripande ansvar för allt som rör varumärkesmedvetenheten och marknadsföringen för Stockholmskontoret. Det är ett brett område som innefattar bland annat att sprida företagets varumärke genom event, merchandise, websida och andra virala plattformar.

Det är ett väldigt varierande arbete

Med många ansvarsområden och högt tempo beskriver Max hur hans dagar kan se ut, ingen dag är den andra lik. Vissa dagar är det bara projektarbete, andra mycket interna uppgifter. Ibland åker man ut och träffar kunder, tittar på projekt och andra gånger är det bara marknadsarbete eller administrativa uppgifter. Vilket är just det som han uppskattar, ”det är ett väldigt varierande arbete.”

Men vad inspirerar på jobbet och vad är viktiga egenskaper för Max i hans olika roller? Max berättar att man ständigt står inför nya utmaningar då alla projekt är olika, det dyker ständigt upp olika uppgifter som kräver lösningar vilket gör att man aldrig har tråkigt och arbetet är väldigt stimulerande. Därför är en viktig egenskap flexibilitet, att vara flexibel och öppen för nya möjligheter eller ny teknik. “Vi arbetar med människor och teknologi, där teknologin förnyas hela tiden och som människor är vi alla olika, så man måste kunna anpassa sig”.

Vidare tycker han det är väldigt inspirerande att få leda och ta beslut, en stor styrka är att Granlund har själen av ett litet företag, men med styrkan och resurserna av ett stort.

Läs fler karriärberättelser

Var och en av oss har vår egen karriärberättelse. Hur har vi valt vårt område och arbetsplats? Vad har hänt sedan dess? Låt Granlundsborna berätta själva.

En viktig egenskap är flexibilitet, att vara flexibel och öppen för nya möjligheter eller ny teknik.

Max Bladström, gruppchef, Granlund Stockholm

Bli en del av vårt karriärnätverk!

Känns vi som rätt företag för dig kan du gå med i vårt karriärnätverk för att vara först med att höra om lediga tjänster på Granlund Stockholm.

Håller ingen tillbaka

En annan stor styrka som vi har är företagskulturen, här får man förtroendet och ansvar om man visar att man vill, kan och har drivet. Känner man att man behöver mer utmaningar eller vill växa och utvecklas inom företaget med mer ansvar så är Granlund väldig bra på att besvara och bemöta dem önskemålen, vi håller ingen tillbaka.

Granlund är också ett företag som är väldigt måna om personerna på företaget, det märks tydligt på dynamiken, alla som arbetar här har en bra attityd och sunda värderingar. Vi är respektfulla mot varandra och det arbetas aktivt för att alla ska må bra genom nära och djupa dialoger kring mående och kontinuerlig resursplanering.

Kraftprojektering

Våra kraftprojektörer hjälper er att projektera väl balanserade kraftanläggning med funktion och kvalité i fokus. Vi ser alltid till projektets intresse och tar fram lösningar skräddarsydda för varje enskilt projekt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli bland de första att ta del av de senaste nyheterna och trenderna kring Granlund och fastighets- och byggsektorn

Sök